Westie eli VALKOINEN LÄNSIYLÄMAANTERRIERI on yksi vaativammista nypittävistä roduista. 
Edelle menee karkeakarvaiset kettuterrierit.
Paras tulos saadaan silloin, kun koira nypitään säännöllisesti kauttaltaan, mutta ei kerralla, vaan järjestelmällisesti.
Näin pää tulee olemaan kaunis, tuhea ja hyvännäköinen jos ja kun sitä trimmataan useampi kuin muu runko, ainakin kerran kuukaudessa. Toki, paljon riippuu turkin laadusta. Joitakin koirien turkkia ei voi parantaa nyppimälläkään, joten ajo ja saksiminen on lähes ainoa vaihtoento. Joka tapauksessa perusteellinen harjaus kauttaltaan pitää tehdä jokaiselle.
Minua onnisti ja työni alla on useampi upeankarvasta koiraa, joista nyppimällä voi veistellä ihan mitä vaan. Kiitos kasvattajille hyvästä jalostustyötä ja omistajille ahkeruudesta ja luottamuksesta, yhdessä päästään aivan mahtaviin tuloksiin, vaikka kyseessä onkin "vaan kotikoirat".
Kuvassa oleva koira on käynyt meillä muutama vuosi hyvinkin pitkän matkan päästä (yli 200 km) säännöllisesti kerran parissa kuukaudessa. Omistaja tekee erinomaista pohjatyötä (harjaa säännöllisesti). Koira on jo iäkäs, mutta näyttää hyvältä aina, riippumatta siitä, missä kasvuvaiheessa turkki on.

87991639_3133401470027450_58902505678711